Jätä

Avoin hakemus

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä toimintaympäristössä yhdessä huippuasiakkaidemme kanssa. Jos media-ala herättää kunnianhimoista kiinnostustasi, tarjolla on aika ajoin mielenkiintoisia työtehtäviä ammattitaitoisessa ja reipashenkisessä työyhteisössämme.

 

Tunnistatko itsestäsi seuraavia piirteitä?

 

  • Olet luontaisen kiinnostunut markkinointiviestinnästä ja sosiaalisesta mediasta sen osana. Arvostamme raikkaan kaupallista perusasennetta ja vahvaa ambitiotasoa – asiantuntijapalveluiden myyminen on Sinulle luontevaa.
  • Sinulla on luontainen taipumus kohottaa tekemisesi rimaa; et tyydy niin sanottuun perussettiin, vaan haluat tuottaa asiakkaillemme relevantteja näkemyksiä ja konkreettisia toimenpidesuosituksia, jotka perustuvat analyyttiseen ja ennakkoluulottomaan työskentelyotteeseesi.
  • Olet positiivinen ja yhteispelihenkinen joukkuepelaaja, jolla on vahvat vuorovaikutustaidot. Työssäsi olet vastuuntuntoinen ja lunastat aina lupauksesi. Englannin kieli sujuu sinulta vaivattomasti. Olet teknologisesti ajan tasalla ja kiinnostunut teknologisen ymmärryksesi jatkuvasta kehittämisestä.

 

Jos edellä mainitut tuntuvat tutuilta, meitä kannattaa lähestyä. Lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen hr.fi.sm@mbww.com