16 Jan Tästä se alkaa

Ensimmäinen viikko uudessa työssä on tosiasia. Alku on ollut helppo, sillä työkaverit ovat paitsi mukavia, myös median huippuammattilaisia. Kerään siis korva herkkänä tietoa viimeisimmistä mediametkuista. Paljon uutta on ainakin mobiilipuolella, ohjelmallisessa ostamisessa ja videosektorilla.

 

Kolme asiaa joista innostuin erityisesti:

 

  1. iPhone. Olen nykyään iPhonemies. Vuosien varrella olen tehnyt useita kännykän vaihtoja, jotka ovat kerta toisensa jälkeen olleet tuskallisia operaatioita. Tällä kertaa synkkaus sujui muitta mutkitta. Vuosien varrella kertyneet bisneskontaktit, vaimon ja parturin numerot sujahtivat paikoilleen helposti. Hämmentävää…

 

  1. Wave-tutkimus. Samaan konserniin meidän kanssa kuuluva UM tekee vuosittain Wave-tutkimusta, joka on maailmanlaajuisesti laajin ja pitkäaikaisin sosiaalisen median trendejä mittaava tutkimus. Kävimme lukuja läpi tuoreeltaan yhdessä muiden toimistojen kanssa. Piristävää olla mukana webinaarissa, jossa osallistujia on kaikkialta maailmasta. Tätä on kansainvälinen toiminta!

 

  1. Matkamessut. Pasilassa kaikki ennallaan. Matkamessut kerää vuosi toisensa jälkeen matkailusta kiinnostuneet kansalaiset sekä matkailualan yritykset Messukeskukseen. Huomaan, että täällä tulee käytyä yllättävän usein erilaisissa tapahtumissa (Slush, NBF, Tulevaisuuden Suomi jne). Tänäkin vuonna tapaan monta uutta ja vanhaa toimialatuttua, hienoa! Kiva olla kertomassa IUM-tarinaa myös uusille ihmisille.

 

Näillä siis alkuun, tarinamme jatkuu. Pysythän mukana, juonikäänteistä kerromme tässä foorumissa!

 

Tuomo Kuusisto - Digital Director

Tuomo Kuusisto – Digital Director