21 Jun On Juhla ja Juhannusilta!

Juhannusta odotellessa on hyvä muistella mennyttä kevättä, joka on ollut hyvin erilainen ja kiireinen täällä talousosastollamme. On toteutettu fuusiot, joissa IUM ja Virta on yhdistetty, ja nyt viimeisimpinä vielä R3al ja Kuulas on liitetty virallisesti tähän suureen kansainväliseen IPG Mediabrands -perheeseen. IUM:lle tämä perhe on ollutkin jo ennestään tuttu, mutta nyt myös muille tämä kansainvälinen sisaruus on tuonut lisää virikettä työhön.

Fuusiot eivät ole aina niin suoraviivaisia ja tuottavat paljon lisätyötä: tilintarkastuksien ja tiedottamisen lisäksi myös työkuvioiden yhteensovittamista. Kuitenkin nyt alkaa kaikki jo selkiytyä ja kuviot pieniä viilauksia vailla valmiina – juuri sopivasti juhannukseksi. Juhannuksen alla onkin yleensä aina kiire ja paine päällä talousosastolla, koska niin asiakkaat kuin työntekijätkin, ovat lähdössä kesälaitumille ja kaikki keskeneräinen on saatava valmiiksi. Joskus tuntuu siltä, että aivan kuin kaikki loppuisi kesään.

Onneksi sentään kesäilmoista saimme nauttia ruhtinaallisesti ja vähän kuin ennakkoon jo touko- ja kesäkuun alussa, niin energiaa riittää nyt viimeisiin rutistuksiin ennen lomia ja varsinkin lomien aikana.

On se sitten matkailua, mökkeilyä tai lomailua kotimaisemissa kaupungin sykkeessä erilaisissa tapahtumissa, niin otetaan ilo irti pienistäkin hetkistä. Nyt on kesä kauneimmillaan, vielä linnutkin laulavat ja osa luonnonkukistakin loistavat. Kauneutta on paljolti meidän ympärillämme, kun vain osaamme huomioida jokaisen yksityiskohdan: Vaikka vain valkoposkihanhi-perheen halutessa ylittää katua! Silloin lopetetaan kiire siihen ja annetaan heidän tallustaa ja kääntää suuntaa vaikka takaisinkin, kun se ruoho ei ollutkaan vihreämpää siellä kadun toisella puolella.

Nautinnollista Juhannuksen aikaa ja kesää kaikille, ladataan ne viimeisimmätkin sopukat akuistamme, että syksyn sateilla aurinko paistaa mielessämme.

 

Riitta, Finance Assistant

Tags: