13 Sep HAEMME TALOUSTIIMIMME VAHVISTUKSEKSI CONTROLLERIA / FINANCE MANAGERIA

Päätehtäväsi on hoitaa yhtiömme kuukausikirjanpito tilinpäätöksineen. Tuotat myös US GAAP:n mukaisen raportoinnin emoyhtiöllemme pitäen tiiviisti yhteyttä ulkomaisten kollegojesi kanssa. Olet tärkeä lenkki taloushallinnon tiimissämme, jossa toimenkuvasi täsmentyy osaamisesi ja työkokemuksesi mukaan.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta ja vähintään kolmen vuoden kokemusta kokonaisvaltaisesta kirjanpidon hoidosta. Sinulla on kyky oppia nopeasti erilaisia taloushallinnon järjestelmiä ja haluat kehittää jatkuvasti ammatillista osaamistasi. Tulet hyvin toimeen englannin kielellä ja käytät sujuvasti Exceliä. Katsomme eduksesi kokemuksen tilintarkastuksesta, palkanlaskennasta ja/tai mediatoimistoalalta.

Arvostamme työtä pelkäämätöntä asennetta, itsenäistä otetta työssäsi, oma-aloitteisuutta ja vastuunkantokykyä. Olet positiivinen tiimipeluri ja motivoitunut kehittämään laskennan toimintoja ja prosesseja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa työtehtävissäsi media-alan dynaamisella näköalapaikalla kansainvälisessä toimintaympäristössä. Saat mielenkiintoisen työn Helsingin Punavuoressa sekä ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 25.9.2018 mennessä osoitteeseen minna.rasanen@mbww.com. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa CFO Jussi Juntunen (040 767 4666) ma 17.9. klo 11-12 ja to 20.9. klo 11-12.

 

IPG Mediabrands Finlandiin kuuluvat mediatoimistot Virta Helsinki ja IUM, asiakasymmärrystoimisto Kuulas sekä ohjelmalliseen mediaostamiseen erikoistunut asiantuntijatoimisto R3AL Helsinki. Emoyhtiömme IPG on yksi maailman suurimmista markkinointialan konserneista, ja se toimii yli 100 maassa.