05 Feb Haemme rautaista digiosaajaa!

Toimintamme kasvaessa haemme tiimiimme

 Senior Digital Planneria

Osaat kartoittaa ja suunnitella mediaratkaisuja, joilla asiakkaamme tavoittavat parhaiten kohderyhmänsä ja saavuttavat mainonnalle asetetut tavoitteet. Digitaalisen median suora- ja alustaostaminen (ml. natiivi- ja Paid Social -alustat) sekä kampanjasuunnittelu ovat sinulla hallussa. Osaat raportoida ja analysoida mainonnan tuloksia ja tehdä suosituksia jatkotoimenpiteiksi.

Arvostamme suuresti työtä pelkäämätöntä asennetta, itsenäistä otetta työssäsi, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja vastuunkantokykyä. Olet positiivinen tiimipeluri, joka haluaa jatkuvasti kehittyä ja kehittää itseään ja toimintatapojamme. Suomi ja englanti ovat päivittäiset työkielemme, joten niiden molempien sujuva puhuminen ja kirjoittaminen on oleellisen tärkeää.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa työtehtävissäsi media-alan dynaamisella näköalapaikalla kansainvälisessä toimintaympäristössä. Saat mielenkiintoisen työn Helsingin Punavuoressa sekä ammattitaitoiset ja huippumukavat työkaverit.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen hr.fi.sm@mbww.com. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä sähköpostitse: christopher.fernandez@mbww.com.

 

IPG Mediabrands Finlandiin kuuluvat mediatoimistot Virta Helsinki ja IUM, asiakasymmärrys-toimisto Kuulas Helsinki sekä ohjelmalliseen mediaostamiseen erikoistunut asiantuntijatoimisto R3AL Helsinki. Emoyhtiömme IPG on yksi maailman suurimmista markkinointialan konserneista, ja se toimii yli 100 maassa.